E

Eerst nog even een update van gisteravond. Ik wilde nog een kleinigheid geweldig cadeau voor Mier kopen en Debi mag eigenlijk de deur nog niet uit. Dus zouden zijn vader en/of zus met me meegaan. Maar het plan liep even anders, en er werd een uitweg in de regel gevonden zodat Debi met me op pad kon.

Met een Uber de stad in en eerst een snack gegeten. Deze kende ik al en was weer heerlijk. Op aanraden van pa Prasad een ******** binnengegaan en daar hadden ze precies wat ik zocht. Dat was dus een goeie tip. Lekker snel klaar dus. Daarom zijn we wat door de stad gaan zwerven. Ubers kosten hier erg weinig waardoor we af en toe een stukje verderop konden. Was een heerlijke avond, voor onze begrippen een zwoele zomeravond. Hier een zwoele winteravond. Echt genieten en relaxt om met een bekende door zo’n stad te lopen.

Vandaag mijn laatste excursie. Mijn plan was om een wildlife resort op te zoeken, maar dat blijkt een meerdaagse trip te zijn. Heb ik de keuze uit een mooi meer of de dierentuin. Ik heb voor die laatste gekozen omdat die veel dichterbij is en ik niet zoveel zin had weer de hele dag in de auto te hobbelen. Wilde een beetje rusten ook en vanmiddag mijn tas inpakken.

Vanavond ben ik welkom bij de familie voor het diner en vannacht moet ik rond 3:00 uit het hotel weg.

De dierentuin is mooi gesitueerd naast een meer. Ruim opgezet en grote ruimtes voor de dieren gelukkig. Nadeel is dat ze vaak achterin liggen te slapen. Nog een ‘safari’ gedaan die vooral vermakelijk was door de mensen in de bus. Indiërs kunnen erg enthousiast zijn en verbaal sterk. Dus als de chauffeur te vroeg stopt, roept de achterste helft in koor dat hij verder moet. Als hij dat doet, is de voorste helft aan de beurt. Erg grappig en je hoeft geen Hindi te verstaan om te begrijpen wat er gebeurt. Tegelijk blijft iedereen erg vrolijk en relaxt.

Chauf vond weer alles geweldig en wilde alles zien. Hij komt er ook niet alle dagen, dus waarom ook niet.

En ja, ik was in de openbare ruimte en dus… Sir?! One selfie??

Maar natuurlijk, ik sta intussen vast op een heleboel Faceboek-accounts. Kwam ook nog familie van Debi tegen… dan zeggen ze dat dit een grote stad is. Tsss.

Mijn tas is intussen klaar en als het goed is precies op gewicht. Ik ga aan de wandel voor het eten en afscheid van deze vreselijk hartelijke familie. Zo blij dat ik uitgenodigd ben en ook gegaan ben.

Het volgende bericht zal waarschijnlijk vanuit Nederland zijn. Gek idee.